Kort nieuws van het Loket Landelijke AMPDS-gebruikers

Nieuwe contracten

De directies van de ProQA-gebruikende RAV’s hebben de nieuwe contracten getekend. Tijdens de recente Euro Navigator in Turijn zijn de contracten ook voorzien van een handtekening van Priority Dispatch. De afspraken zijn ingegaan met terugwerkende kracht vanaf januari 2017. Omdat 2018 alweer voor de deur staat zijn we nu bezig voor de contracten van 2018.

AMPDS/ProQA-opleiding

Eind oktober/begin november staat nog een AMPDS/ProQA-opleiding gepland in Barendrecht. Hier zijn nog wat plekken beschikbaar. Daarnaast wordt er gewerkt aan het organiseren van een opleiding in januari.

Euro Navigator in eigen land

De Euronavigator 2018 wordt gehouden van 10 tot en met 12 september in Den Haag. Nadere informatie volgt!

Reageren of meeschrijven?

Dit was de tweede editie van deze nieuwsbrief, die je ontvangt omdat je vanuit jouw functie op de een of andere manier betrokken bent bij het werken met AMPDS en ProQA. Delen mag, stuur de pdf gerust door naar iedereen van wie je denkt dat hij/zij met deze informatie zijn/haar voordeel zou kunnen doen.
Heb je feedback op deze nieuwsbrie(f)(ven), suggesties voor berichten, nieuwtjes, aankondigingen of onderwerpen die je in de vierde editie (Winter 2017) zou willen terugzien?
Mail dan naar x.kluts@ravhm.nl

Last minute:
Symposium ‘Veilige zorg begint op de meldkamer’

Aanmelden voor dit symposium van de RAV Brabant Midden-West-Noord op donderdag 26 oktober kan nog! Het vindt plaats in de Verkadefabriek in Den Bosch. Op deze dag komen vragen aan bod als: Hoe gaat het maken van de juiste keuze op de meldkamer precies in z’n werk? Wat zijn factoren die daar invloed op hebben en hoe gaan we daarmee om? Hoe bewaken we de kwaliteit en houden we de standaard hoog? Het programma duurt van 12.00 tot 17.00 uur. Voor meer info en aanmelden: https://www.symposiumveiligezorgmka.nl/

Een digitale uitgave van het Loket Landelijke AMPDS-gebruikers. Derde editie, najaar 2017. Redactieadres: RAV Hollands Midden, Xander Kluts, xkluts@ravhm.nl

Teksten: Frank van den Elsen en

Xander Kluts

Vormgeving: Frederike Roozen - Slieker

Enkele afbeeldingen gebruikt onder licentie van Shutterstock.com

Colofon

Nieuwe X-kaart

Hier kun je alvast de X-kaart bekijken uit de nieuwe versie 13 van ProQA. Dit is het aangepaste, verbeterde script voor de afsluiting van bijna alle meldingen waarbij de centralist niet aan de lijn blijft.