Korte mededelingen

Euro Navigator online te volgen

  • Euro Navigator, de jaarlijkse conferentie voor Europese ProQA-gebruikers, wordt dit jaar wegens de situatie rondom corona niet live gehouden. In plaats daarvan is er een virtuele, gecombineerde Euro- en UK Navigator op 27 en 28 oktober 2020. Meer informatie over het programma en over de mogelijkheid tot online volgen, zullen verschijnen op de webpagina https://euronavigator.emergencydispatch.org/.
  • Vooralsnog gaat de grote, internationale Navigator in Las Vegas wel door. Die vindt plaats op 27, 28 en 29 april 2021. Meer informatie vind je hier: https://navigator.emergencydispatch.org/.

Opleiding EMD/ProQA in november

Alle beschikbare plekken voor de EMD-/ProQA-opleiding de komende tijd zijn gevuld. De eerstvolgende nieuwe mogelijkheid doet zich waarschijnlijk voor in of omstreeks november 2020. Data en locatie zijn nog niet bekend. Wil je iemand aanmelden voor deze scholing, mail dan alvast naar Xander Kluts, xkluts@ravhm.nl.

Ideeën en suggesties

Het volgende ProQA & AMPDS magazine verschijnt in de eerste helft van oktober. Suggesties voor artikelen en foto’s zijn van harte welkom. Wat we sowieso elke editie nodig hebben, is een mooie ‘Casus’: een 112-melding waarvan collega’s in het land iets kunnen opsteken (klik naar de vorige pagina om deze rubriek te zien). Je hoeft het artikel niet per se zelf te schrijven. Mail naar redacteur Frank van den Elsen, elsen@asz.nl of bel 06-53454121.

Fijne zomervakantie en bedankt!

Er is door iedereen in de zorg en zeker ook door (verpleegkundig) 112-centralisten keihard gewerkt de afgelopen tijd. We hebben een enigszins onzichtbare, maar onmisbare rol vervuld in de coronacrisis. Namens alle aangesloten meldkamers dankt het Loket Landelijke AMPDS-gebruikers iedereen voor zijn of haar inzet. Rust goed uit deze zomer en als je weggaat, let dan goed op de veiligheid en gezondheid van jezelf en je naasten.

Een digitale uitgave van het Loket Landelijke AMPDS-gebruikers. Veertiende editie, zomer 2020. Redactie: Xander Kluts, xkluts@ravhm.nl en Angela Langeveld, alangeveld@ravhm.nl Teksten: Frank van den Elsen Vormgeving: Frederike Slieker Enkele afbeeldingen gebruikt onder licentie van Shutterstock.com

Colofon